3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ NAKON 19 PRIMLJENIH TROJKI: Spremali smo se za to da što više zaustavimo Baskonijin šut za tri poena! (FOTO)

Objavljeno: 19.10.22 u 23:24

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladimir Jovanović, izneo je svoje utiske nakon poraza od Baskonije u Vitoriji rezultatom 92:75.

Crvena zvezda je prošlog petka imala priliku da gleda svog večitog rivala kako gubi od Baskonije u Vitoriji, a tada se moglo videti da se španski klub najviše oslanja na šut za tri poena, ali Jovanović ističe da nikada tako nešto nije video ranije:

Baskonija je imala sjajno drugo poluvreme u kojem je postigla 12 trojki. Nisam tako nešto video ranije. Pravili smo neke greške, pogotovo u poslednje dve četvrtine što je direktno uticalo na naš poraz“ započeo je, pa naglasio da su se crveno-beli spremali za šut sa distance Baskonije:

“Znali smo, spremali smo se za to da što više zaustavimo Baskonijin šut za tri poena. Ako pogledate statistiku videćete da su imali 14 asistencija i 19 trojki. To znači da su mnoge od njih došle posle situacija jedan na jedan“ istakao je, a za kraj na konstataciju da će protiv Reala moći da računa na Nedovića i Vildozu rekao:

“Verujem da ćemo sa njima biti još bolji“ zaključio je Vladimir Jovanović.

0
0
3 Komentara
  1. Sa obzirom gde je Real jači to znači pošto dolaze Nedović i argentinac da će biti nešto slično kao i prethodna utakmica mi ćemo biti jači ali realije jači postavlja se pitanje koliko je trener kompetentan

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahhaaaaa štaa kaže sa njima će da budu još bolji!? To ispada da su kao sada dobri, a sa njima će biti još bolji!? Ajjjjoooojjjjjjjj kakvo je ovo govedo? Ove godine sramotite našu košarku i vi i Partizan! Nezna se ko je gori ko je veća sramota!?

    0
    0
    Odgovori
  3. Posle vecerasnje bruke i malo je reci SRAMOTE kk plaqiyata( u odnosu na ulozena budzet. sredstva gradj. R. Srb.u priVAt. kk, koja su enormna, ma nenormalna..)SLEDI NOVI, NAJVECI DO SADA, U NOVIJOJ ISTORIJI SPORTA NA BALK. POLUOSTRVU „NAPAD“ NA BUDZEttt Rep, Srb., da im se UDELI jos $$$ za preko potrebna pojacanja, MALO im je 5, 6 timova od po 12 kosarkasa, nego im poput fudbalske seXciye treba BUDZET od preko 100milki evrica, ma i TO im je racccQ, najvise bi im odgovarao REALOV BUDZET …i OPET BI BILI SAMO „SAMPInjONI“ iz ShutKKKe OriZARiii..ni sHEIKKK bIN zAYEB ne da vise-zavrnuo je sL.AVinu..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter