0
Evroliga

Luka Mitrovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SIMULTANKA JEDNOG ČOVEKA: Hauvard je jedini razlog zašto Baskonija i dalje ima priključak – Zvezda odlična u prvom poluvremenu, Mitrović blista!

Objavljeno: 19.10.22 u 21:13

Odlična utakmica se igra za sada u Vitoriji! Crvena zvezda u egalu sa domaćinom!

Crvena zvezda se večeras od 20.45 sastala sa ekipom Baskonije u Španiji. Reč je o duelu trećeg kola Evrolige, a ‘crveno-beli’ su u uvodna dva meča ostvarili dva poraza. Nakon što ih je na gostujućem terenu nadigrao Efes, doživeli su poraz i pred svojim navijačima od Panatinaikosa.

Početak utakmice u Vitoriji bio je veoma zanimljiv. Nekoliko lepih prodora na obe strane i vidno inspirisana unutrašnja linija Crvene zvezde, uz raspoloženog Marinkovića na drugoj strani, obeležili su prvu polovinu prve deonice. Bentil i Mitrović su blistali u prvih 10 minuta utakmice, ali je Baskonija preko bekovske linije održavala priključak i ‘crveno-belima’ disala za vratom. Nakon prve četvrtine, rezultat je bio 23:24.

Neverovatan je bio Hauvard, koji je nakon Partizana odlučio da teroriše i Crvenu zvezdu. Potpuno sam vezao je 15 poena, gradio sebi pozicije i nadmudrio odbranu rivala.. Nadmudrio je prejaka reč zapravo, jer kada neko tako šutira, nema previše načina da ga zaustavite. Ipak, ne može ni on sam. Zvezda je u drugoj deonici nastavila sa dosta dobrim rešenjima u napadu, što je rezultiralo rezultatskim suficitom. Zvezda nije uspevala da se više ‘odlepi’, što je Hauvardu bilo dovoljno da tim održi u egalu. Nakon 20 minuta košarke, rezultat na semaforu je bio 42:47.


Пласман обезедио Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter