1
Domaći fudbal

head coach Milan Rastavac Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZNA ZVEZDINU SLABU TAČKU: Rastavac želi da sutrašnja utakmica bude prekretnica sezone Vojvodine!

Objavljeno: 19.10.22 u 16:36

Derbi u Novom Sadu.

Fudbaleri Vojvodine sutra od 18.55 časova na stadionu Karađorđe dočekuju lidera Mozzart Bet Superlige Srbije, ekipu Crvene zvezde.

Trener domaćih Milan Rastavac smatra da će sutrašnji duel biti veliki ispit za celi klub.

Ispred nas je utakmica u kojoj Vojvodina nema šta da izgubi, a može mnogo toga da dobije. Imamo zadatak da u jednom periodu napravimo snažan kolektiv, a pod tim podrazumevamo i tim na terenu, ali i sve strukture unutar kluba koje treba da funkcionišu na jednom visokom nivou. Ovu utakmicu vidim kao ispit snage našeg kolektiva, naše uprave, tima i navijača. – počeo je trener Stare dame.

Čini se da trener Vojvodine zna slabu tačku Zvezde i da želi da je iskoristi.

Slabost Zvezde može da bude brza transformacija koje oni u nekim trenucima teže brane. Jednostavno, Zvezdu morate nečim iznenaditi ako želite da je pobedite. Do toga možemo doći kroz čvrstu i agresivnu odbranu. – rekao je šef struke Vojvodine.

head coach Milan Rastavac (C)
Vojvodina v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 at Stadium Karadjordje on August 30, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Imala je novosadska Stara dama ove sezone padova i uspona. Utisak je da su one „najbitnije“ mečeve odigrali najlošije.

Ekipa Vojvodine ima svoje uspone i padove, ali verujemo u to da u napadačkom delu tima imamo igrače koje možemo više da koristimo, baš kao i u fazi odbrane. Naš cilj je da dođemo na taj nivo da možemo da odgovorimo svakom rivalu, sa pobedničkim stavom i željom da osvojimo bodove. Ti bodovi nose istu težinu i protiv Zvezde i protiv nekog drugog rivala. Treba igrati dobar fudbal i doći u priliku da se osvoje ti bodovi na svakom meču. – kazao je Rastavac.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
1 Komentara
  1. Nesporno je da Vossa ima sansu,to je potpuno jasno, Cerga nije u formi, muci se i poduze vec najavljuje sopstveni kiks! Sta treba Vojvodina da radi da bi zaustavila nase „milionere“?
    Prvo, samo SNAZNA FIZIKA od prve sec. do poslednjeg napada, uz naglasak na KONTROLU PROSTORA , striktnije POKRIVANJE NEKOLICINE IGRACA koji kreiraju Zvezdinu igru. Treba da se zna da je za Vojvodinu ovaj mec strasno bitan, izgubi li tesko da ce ici u Evropu preko SLS, a u Kupu je Zvezda neprikosnovena (ako uopste mozemo nekog smatrati nedodirljivim u jednom mecu!). Dakle, angazovanje i „napaljenost“ igraca da igraju do koske ali ne i u kosku(!), ev. dobre premije (jer ne zaboravite da kod nas to najbolje radi kao motiv(!).. Sta jos moze moja malenkost da preporuci Vojvodini da bi benefitirala ovu utakmicu…,pa da se stvarno uz vec receno dade naglasak na brzinu igre koju ce Zvezda sigurno pokusati da „umiri“ i u jednom momentu kazni rivala jer u poslednje vreme tako „prolazi“ kroz Tantalus-times. Brzom igrom Vojvodina bi mozda najvise dobila jer bi time podigla fizicke zahteve protivniku na tesko izdrzljiv nivo! A trener da dobro prebere u glavi ko je spreman da odigra za Vojvodinu i da se izbegnu neki insajderski aspekti.Zna se dobro sta hocu reci ovim, to mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji vide i znaju(!). Iz Vosse su videli igru Cukarickog protiv Partizana,dakle samo hrabro i bez snishodljivog respekta, brzina akcija,striktnost u pokrivanju u blizo,pa opet brzina, brzina…do pobede!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter