1
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VEOMA VAŽAN POTPIS NA MARAKANI: Veliki posao su završili crveno-beli!

Objavljeno: 19.10.22 u 14:19

Crvena zvezda se nalazi na svojevrsnoj prekretnici, ipak pored svega toga mora da se prilagođava u hodu i igra na dva fronta, akcenat je na domaćem prvenstvu, a nagrada na kraju takmičenja jeste najveća moguća, a to je direktan plasman u Ligu šampiona. U skladu s tim rade se potezi na očuvanju jezgra tima.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Tako su crveno-beli blindirali svog veznog fudbalera, Veljka Nikolića, sve do leta 2025. i tako odbili svaki mogući pokušaj dogovara drugih klubova sa majstorom fudbala, kako Velja nekada u šali sebe zove.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Naime, on je pre dve sezone bio jedan od glavnih šrafova tima Dejana Stankovića, ali gubljenje statusa bonusa, a potom i teška povreda su usporili njegov razvoj, ali očigledno da u Ljutice Bogdana još uvek veruju u mladog vezistu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter