10
Domaći fudbal

Belgrade, Serbia - AUG.23 Delije sever Navijaci UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

DELIJE BESNE ZBOG NOVOG PREDSEDNIKA: Postavljaju nam novog Toleta, hoće li Grobari doći i na čelo Zvezde na kraju!?

Objavljeno: 18.10.22 u 12:01

Bliže se izbori za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a sve je izvesnije da će na čelu krovne kuće srpskog fudbala biti Nenad Bjeković. Delije, najvatrenije pristalice Crvene zvezde, besne su zbog eventuanog ishoda. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

„Sve je izvesnije da će Nenad Bjeković biti jedini kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Očigledno je da nam neko gura novog „Toleta“.

Da podsetimo, Bjeković je bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovek koji je uz Žarka Zečevića, pokojnog Mirka Marjanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vreme i dobro znamo kakve bi mu namere bile i sada ako bi došao na ovu funkciju. Predsednik saveza u košarci je Danilović, ako predsednik saveza u fudbalu postane Bjeković, da li je sledeći korak da i predsednik nekog od naših klubova postane Grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvedočenih Grobara i ljudi koji su mahinacijama donosili titule Partizanu?! Još jedna stvar je zanimljiva u ovom našem fudbalu…

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

U celom svetu savez bira selektora, a mi smo verovatno jedina zemlja u kojoj selektor bira rukovodstvo saveza. Svima je dobro poznata scena nakon velike pobede nad Portugalom gde trener reprezentacije uvodi Bjekovića u svlačionicu i govori – Evo, i predsednik je tu! Jel se tako bira predsednik fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće na očigled svih kamera neko se setio da promoviše novog predsednika fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred svetsko prvenstvo, našoj reprezentaciji želimo puno uspeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Bejković ne može da bude predsednik fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane jer je učinio mnoga zlodela, a drugo je da ne želimo čoveka koji ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio imaće u nama neprijatelja, pa taman uzeli ili izgubili 5 titula za redom!

Mi ne zaboravljamo!“ – stoji u saopštenju najvatrenijih pristalica crveno-belih!

0
0
10 Komentara
  1. Ajmo ustašijo,promenili ste statut tako da penzioner može da bude precednik.Možda i osvojite nešto ako matoro kljuse ne lipše pre toga.Zna se ko su Franjevci,zna sa koga su uje osnovale pa podvalile Srbima kukavičje jaje..

    0
    0
    Odgovori
  2. Cigani su isti kao i Hrvati. Nema među njima nikakve suštinske razlike u karakteru. Kao i Hrvati i cigani lažu bez stida i srama, zamenjuju teze, izvrću istinu naopačke tako da od istine prave laž a od laži istinu. Inače, uža specijalnost Hrvata kao i ciganskih navijača je da optužuju svoje žrtve za zločine i nepodobštine koje su oni učinili svojim žrtvama. U koraodbanane državi gde o svemu odlučuje AV, Partizan je taj kome diktator apsolutno kontroliše upravu, trenera i rezultate koje će ostvariti na terenu. Diktator apsolutno sve ima u svojim šakama, o svemu sam odlučuje, on bira i postavlja sve kadrove u državi, od vlade i privrede, preko kulture do fudbala i košarke. Imena su nebitna, svi oni su apsolutno potčinjeni i maksimalno servilni bolesnom diktatoru. Biće ipak da se u FKcz uvukao strah jer njihovom timu ozbiljno klecaju kolena, Kataji i drugovi posrću, visi evropsko proleće, a i +5 bodova u odnosu na Partizan sada im se čini nedovoljno. Treba zato sastaviti „saopštenje“ za javnost i sebi za loše rezultate pribaviti alibi. U tome su cigani nenadmašni.

    0
    0
    Odgovori
    • A cega ima da se plase ako namestaju kako si rekao. Zastobi se neko ko namesta prvenstva bojao Partizana koji jos zaostaje 5 bodova. Sa 2 zadnje recenice si ponistio svoj komentar.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa vi ste i namešteno prvenstvo izgubili kiksom na Krovu protiv Voždovca, onda kad je Marko Nikolić uzeo duplu krunu. Tako da nemoj da da se praviš naivan. Namešteno ne znači automatski da je i 100% uzeto. Uvek postoji mogućnost da se neki robovi pobune.

        0
        0
        Odgovori
  3. Najbolje da vam vrate Kokezu, Šurbatovića, Babarogića, Mrakića itd, vi jedino tako i sa njima možete da kradete i otimate, kao do sada što ste radili! A pošto ste vi poznati po tome što se odričete pravih legendi, poput Piksija, Deja i mnogobrojnim igračkih veličina, možda je i najbolje da vam pošaljemo nekog Grobara za predsednika kluba, npr. ĐANIJA Ćurčića, on je taman za vas!

    0
    0
    Odgovori
  4. PS…sadasnji preCednici ‘vasih klubova’ su sVAkako ‘GROBARI’, tj. sa’ranjuyu vam BUDZET DO KOSKEEEE..samo, MI-PRAVI GROBARI=NE ZABORAVLJAMO I NECEMO DOZVOLITI STVARANJE „NOVIH KK I FK MUTANATA“ POSLE OSTAVLJENOG ZGARISTA, tj. POTOPA vASEG BUDZETA OD STRANE SADASNJIH UPR AV A iz DVE „GLAVNE SEKCIYE“ SDcz…JEDNOM JE „PROSLO“-VISE NIKADAAAAAA.?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. PS…sadasnji preCednici ‘vasih klubova’ su sVAkako ‘GROBARI’, tj. sa’ranjuyu vam BUDZET DO KOSKEEEE..samo, MI-PRAVI GROBARI=NE ZABORAVLJAMO I NECEMO DOZVOLITI STVARANJE „NOVIH KK I FK MUTANATA“ POSLE OSTAVLJENOG ZGARISTA, tj. POTOPA vASEG BUDZETA OD STRANE SADASNJIH UPR AV A iz DVE „GLAVNE SEKCIYE“ SDcz….?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. …’besne’..znaci, nema druge, jedino im NOVO PELCOVANJE sleduje protiv ‘besnila’…DrKON vec uveliko priprema, tj. najavljuje PELCO VA NJE BESNIH DILEYA i sVAkom po sendvich posle ‘BOCE u peDu’.. ..?!!!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter