0
AdmiralBet ABA Liga

Miroslav Raduljica Benjamin Bentil Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKA DILEMA ILI BIZARNA GREŠKA: Raduljica je u Zvezdu došao iz Ukrajine?! (FOTO)

Objavljeno: 17.10.22 u 15:32

Zaista nesvakidašnja situacija.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica, sigurno će predstavljati dobro pojačanje za Crvenu zvezdu, koja je nikad popunjenija na visokim pozicijama. Nekadašnji košarkaš Partizana, svojim iskustvom će doneti mnogo toga, a jedna misterija oko njegovog trasnfera, zbunila je sve navijače.

Naime, u oficijalnom saopštenju transfera između abaligaša, napisano je da je Miroslav Raduljica među crveno-bele stigao iz Ukrajine.

FOTO: LIGE KSS

To je mnogima bilo čudno, jer je prema zvaničnim informacijama, njegov poslednji klub u karijeri bio Gojang Orions iz Južne Koreje. Da li se radi o grešci, ili o nečemu sa čime nismo upoznati, verovatno ćemo saznati vrlo brzo.

Pored ovog transfera, tu su i trojica košarkaša koja su pojačala Borac, zatim Dragan Milosavljević koji je prešao u Megu, a pojavljuje se i ime Luke Vildoze.

Njegov transfer obeležen je kao sporan, jer se čeka LOC, ali bi prema našim saznanjima, to trebalo da bude ozvaničeno u narednom saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter