1
Evroliga

Kevin Punter KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAPITEN CRNO-BELIH KEVIN PANTER: „Mentalni pristup je ključan – protivnik nije bitan, samo mi!“

Objavljeno: 17.10.22 u 12:21

Spreman za duel sa Olimpijom iz Milana.

Košarkaši Partizana će sutra od 20.45 časova u beogradskoj Areni dočekati ekipu Olimpije iz Milana. Biće ovo prvi meč u Evroligi pred domaćim navijačima za crno-bele, a očekuje se spektakl.

Naravno očekuje se odličan meč timova koje sa klupe predvode dva trenerska velikana, Željko Obradović i Etore Mesina.

Nakon sinoćnje pobede nad Studentskim centrom za medije je govorio kapiten Partizana, Kevin Panter.

Pričao sam s momcima još pre sezone o utakmicama kao što je bila ova protiv Studentskog centra. Rekao sam im da je mentalni pristup ključan, jer samo on donosi pobede u ovakvim mečevima. Ispostavilo se kao tačno. – počinje košarkaš crno-belih.

Head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (R) KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nema mnogo vremena za odmor i analize, već sutra je nova utakmica, a Kevina to ne brine previše.

Ne znam šta bih rekao na to… Ja sam navikao na ovakav ritam i nemam problem da se mečevi igraju na svaka dva dana. Godinama je tako. Naravno, sada je u pitanju Evroliga i jači protivnici, ali ritam utakmica mi ne smeta. Osećam se spremno. – samouveren je kapiten.

Među navijačima vlada potpuna euforija zbog povratka Partizana u elitu, a posebno pred prvi meč u Beogradu.

Mene samo zanima kako ćemo da igramo i da se što bolje pipremimo za utakmicu. Fokusiran sam samo na to. A navijači, tribine, atmosfera, sve je to odlično, biće bonus, ali na nama je da se sada samo spremimo za dešavanja na terenu. Čak ni protivnik nije bitan, samo mi. – rekao je prvotimac Partizana.

Kevin Punter KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Za kraj – zaključak je jasan.

Samo ću reći jednu stvar, moramo bolje, mnogo bolje nego protiv Studentskog centra. – istakao je Kevin Panter.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
1 Komentara
  1. ..jedan ;obican; ispodprosecan pley KK ‘Studentskog Centra’ od 1,79cm ‘visine’ je napravio ‘pometnju KKP u jucerasnjoj tekmi, sto je jos jedan dokaz i pokazatelj da nam je pley vise nego neophodan, a zasto se uporno potencira Madar-NIJE MI JASNO..pa jedna cEDEV.&oLimpija i recimo buducnost ili ‘Mornar’ iz bara imaju daleko jace plejmekere od nas…?!!! Stvarno mi nije jasan taj deficit u KKP, a svi znamo da je pley-KLJUC POBEDE, tj. MOZAK I DUSA TIMA..!!! PS..a sta reci o talentovanom, ali jos nedoraslom Balsi za dva fronta, koji je napravio 4 LICNE za 1/4 i ostavio LESORA na ‘vetrometini’ celu tekmu, dokle ce Matijas uspeti fizicki da izdrzi SAM na centarskoj poziciji na svaka 2, 3 dana igranja utakmica…?!!! Zasto se ceka sa CENTROM i PLEJOM, ZASTO..da li ce ga dovesti kada izgubimo sve sanse za dobar plasman u EL i ako se Lesor ne daj Boze povredi poput Smajlija ili oSTOYA NIJE OBEZBEDIO NOVAC ZA TAKO VAZNA POJACANJA, bitno je da ‘ucestvuje’ u nametnutoj nam SEGREGACIJI UNUTAR SD PARTIZAN..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter