2
Domaći fudbal

Kosarka EuroCup Top 16 season 2019/2020 Partizan v Virtus Bologna Damir Cakar (L) Beograd, 08.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EKSPRESNO PRONAŠLI ZAMENU ZA GAĆINOVIĆA: Novi Pazar imenovao novog trenera!

Objavljeno: 15.10.22 u 21:10

Da li može nastaviti trend dobrih igara?

Novi Pazar je danas objavio sporazumni raskid ugovora sa Vladimirom Gaćinovićem zbog privatnih razloga doskorašnjeg šefa stručnog štaba.

Nije im dugo trebalo da pronađu zamenu. Novi trener Novog Pazara biće crnogorski stručnjak Damir Čakar.

Rođen je 28. juna 1973. godine u Pljevljima.

Prve fudbalske korake napravio je u Rudaru iz Pljevalja, odakle je 1994. godine prešao prvo u čačanski Borac, a onda već nakon jedne polusezone u Partizan.

U beogradskom klubu ostao je tri godine i ostavio dubok trag, nakon čega se preselio u Francusku, u Šateru. Nakon dve godine igranja u “le šampionatu”, Čakar se vratio domaćem fudbalu – nastupao je za Sartid iz Smedereva, potom i Sutjesku, da bi 2001. godine po drugi put u karijeri postao član Partizana, u kom se zadržao naredne tri sezone.

U dresu Partizana četiri puta je bio šampion Jugoslavije (1996, 1997, 2002, 2003).

Poslednje tri godine svoje karijere kao fudbaler proveo je u Rudaru, sa kojim je osvojio prvo izdanje Kupa Crne Gore, da bi karijeru završio u Mogrenu, sa kojim se takođe domogao prestižnog trofeja.

Za “A” reprezentaciju Jugoslavije odigrao je tri meča.

Posle uspešne karijere kao fudbaler, imao je ulogu skauta u Partizanu, sportskog direktora Rudara iz Pljevalja i prvog trenera pomenutog kluba.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
2 Komentara
  1. Ozbiljan zadatak za Damira Cakara koji je bio sjajan fudbaler i sigurno mnogo zna o fudbalu, dogodine sa Pazarom u Evropu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter