7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE OGLASILA: Već vidimo šta je cilj čelnika FSS!

Objavljeno: 14.10.22 u 22:04

Fudbalski klub Crvena zvezda, izdao je saopštenje povodom predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Šampion Srbije je istakao da neće učestvovati na izborima u kojima će se glasati za novog predsetnika Fudbalskog saveza Srbije.

„Smatramo da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i zloupotrebljava se predstojeći Mundijal u Kataru, da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na funkciji predsednika već je viđen aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem, koga su sada postavili na mesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupštine FSS.

U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona.

Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilović vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega…. Što je puno, puno je“ glasi saopštenje Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
7 Komentara
  1. Već kukaju a nihov Kokeza vladao 8 godina i još čovek u klubu pod poternicom kod njih sve neki magiko i misteri i čim krene malo lošije svi krivi za rezultat

    0
    0
    Odgovori
  2. Podrska Zvezdi pa lazni zvezdasi Dika i Pika a taj Pika je vec pokazao sta zeli zvezdi,,,, pa je cak sa bivsim Miskom poceo i da gradi

    0
    0
    Odgovori
    • Da je te iste časti, Partizan ne bi ni postojao.
      Nema stadion….
      Sve lopov do lopova.
      Privatizacija, pa će se videti ko koliko vredi.
      Mali klub sa stadionom na periferiji. Ili nekadašnji svetski i evropski šampiona.
      Sa svojim stadionom i zemljištem oko njega…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter