0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

„MORA DA SMANJI BROJ IZGUBLJENIH LOPTI!“: Svi hvale SMS-a osim trenera Lacija!

Objavljeno: 12.10.22 u 18:37

Preteruje li Sari?

Ovih dana svi su fascinirani igrama koje pruža Sergej Milinković-Savić. Predsednik Lacija vidi reprezentativca Srbije kao odličnu priliku da zaradi ogromnu svotu novca, a saigrač Ćiro Imobile ga poredi sa Kevinom de Brujneom.

Ipak, Mauricio Sari želi da smanji malo pompu koja se ponovo podigla oko Sergeja.

Previše se priča o Sergeju. Dan nakon pobede nad Fiorentinom (4:0) otvorio sam novine i mogao sam da čitam samo o Sergeju i njegovoj vrednosti na fudbalskom tržištu. Istovremeno biciklista (Filipo) Gana je odvezao sjajnu trku u rekordnom vremenu i morao sam da idem na specijalizovane sajtove da bih čitao o tome. Premalo se priča o pravom sportu. Da, on ima izvanredne brojeve, ali i segmente u igri koje mora da unapredi… Recimo da smanji broj izgubljenih lopti. Sjajan vezni fudbaler koji pred sobom ima još poprilično prostora za rast i napredak. – izjavio je Sari.

Milinković-Savić ove sezone na devet utakmica u Seriji A ima tri postignuta gola i čak sedam asistencija. Jasno je da Sari želi pre svega da Sergej psihički ostane na pravom putu nakon velikog broja pohvala koje dobija sa svih strana.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter