1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PAVLOVIĆ PRETI RIVALIMA: Biće ih strah kad dođu kod nas, deluje kao lak posao!

Objavljeno: 12.10.22 u 14:18

Deluje kao da je Partizan našao idealnog partnera za Rikarda Gomeša, kada je pozicija centralnog napadača u pitanju. Andrija Pavlović je neko ko može sam da uskoči umesto ostrvljanina, a deluje kao da i sa njim u tandemu može da preti rivalima. Ipak, povrda je usporila njegov doprinos Partizanu, ali se napadač sada oseća dobro.

Uvek je potrebno malo vremena da se sve sinhronizuje, međutim, imamo odlične igrače i lako je ukombinovati se. Igrao sam u formacijama sa dvojicom i trojicom špiceva, zato mi nije bilo teško da se snađem u toj ulozi“, vraća film Pavlović na evropsku premijeru, a prenosi Mozzart Sport.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Bio sam starter u najboljoj utakmici koju smo dosad odigrali, pred 55.00 navijača, delovalo je da smo odradili lak posao, ali je bila zahtevna utakmica u fizičkom smislu. Uživao sam, jer smo igrali timski. Ovo je ozbiljan evropski nivo, Nemci dejstvuju isto od prvog do 90. minuta, morali smo da se prilagodimo i iskoristimo kvalitete, imali smo više šansi, dominirali u nekim segmentima. Mislim da će njih biti strah kad budu došli kod nas“.

Za kraj o potencijalnom prolasku grupne faze.

Svaka utakmcia je bitna, rastemo kao ekipa, svaka pobeda nam znači, a potrebno je držati kontinuitet dobrih igara. Uvek si korak dalje u napredovanju posle trijumfa, tako da nam 4:0 protiv Voždovca posebno znači, bolje što smo tako slavili nego, eventualno, posle neke muke. Posvetićemo se individualnoj i grupnoj pripremi duela sa Kelnom, ne verujem da će goste poljuljati poraz od Borusije u Menhnegladbahu, a nadam se da bi naši navijači mogli da im otežaju posao“, zaključio je centralni napadač.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter