3
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (L) and Osman Bukari Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA I SLUŽBENO: Poznato kada će večiti rivali igrati zaostale utakmice u domaćem prvenstvu!

Objavljeno: 11.10.22 u 15:10

Nastavlja se pakleni raspored.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde trenutno su fokusirani na evropske obaveze i bitne mečeve protiv Kelna i Ferencvaroša.

Ipak, ove sezone večitima je definitivno najbitnija domaća liga – bitnija nego ikada. Dobro je poznato da osvajač Mozzart Bet Superlige Srbije direktno ide u Ligu šampiona.

Danas je direktor takmičenja Aleksandar Pivić odredio nove termine odigravanja mečeva PartizanNapredak i VojvodinaCrvena zvezda.

Ovi mečevi su trebali da se odigraju još 6. avgusta, ali su odloženi zbog obaveza Zvezde i Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona odnosno Ligu Evrope.

Novi termini:

PartizanNapredak, četvrtak 20. oktobar, 17 časova,

VojvodinaCrvena zvezda, četvrtak, 20.oktobar, 19 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
3 Komentara
  1. Hvalimo te boze da je ovaj Pivc vec jednom uradio nesto sto je odavno morao uraditi! Dozvolili su da Zvezdi dozvole da odlozi najteze meceve do besvesti kao da je ona cela SL! To cini SL potpuno neregularnom! Partizan je cisto zbog zeze odlozio takodje dva meca, sa Napretkom i Spartakom, oba kuci, sto priznacete , nije isto kao u slucaju Cerge. Partizan bi trebao namerno, da je ta hbn uprava kao sto nije, da odlozi mec protiv Cukarickog,pa da vidimo kako ce tzv magija da reaguje! Ljudi, ovaj sampionat, u ostalom kao i najmanje tri-cetiri poslednja uopste nisu regularni upravo sto se dozvolilo da Cergarka vrslja po Ligi kako joj volja! Partizan je mnogo naivan,da se ja pitam mnogo drugacije bih sa njima vodio ligasku trku! Ali, avaj, zna se odakle sva ta smestaljka i zasto se to dozvoljava!

    0
    0
    Odgovori
    • Ustašijo,šta je sa neizlečivim kompleksima?
      Ajmo crno-beli, (crveno-plavi) umro je Tuđman Franja..
      Čutaćemo jedan minut precedniku Partizai-ja..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter