0
Domaći fudbal

Marko Gobeljic (R) scores the goal Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MG77 BOMBARDUJE SA SVIH STRANA: Crvena zvezda vodi na poluvremenu, Gobelja dvostruki strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.22 u 16:18

Crvena zvezda dočekala je na svom terenu Spartak iz Subotice, u okviru 14. kola Superlige Srbije. Crveno-beli žele da nastave pobednički niz, ali su u meč ušli u kombinovanom sastavu. Zvezda vodi 3:0 nakon 45 minuta igre.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Nije bilo većih prilika, ali je sredinom prvog dela, lopta došla do Marka Gobeljića, koji je šutirao sa ivice šesnaesterca, slabijom, levom nogom, a lopta je na putu do mreže pogodila defanzivca gostiju, i tako prevarila Manojlovića.

Potom deset minuta pre kraja prvog dela, korner su imali domaći, lopta se odbila do Gobeljića koji je ovaj put desnom šutirao, i duplirao prednost svog tima. Do kraja prvog dela imali su domaći nekoliko polu-prilika, ali ništa previše konkretno, pa se na pauzu otišlo sa dva gola prednosti.

Rešila je Zvezda pitanje pobednika, nakon prekida je ponovo nastala konfuzija, došlo je do rikošeta, a lopta je „sela“ na nogu Kingsa Kangve koji je postigao treći gol. Ovo je sedmi vezani meč kada Spartak na Marakani tri puta vadi loptu iz mreže.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter