0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUBOTIČANI IZLAZE NA MEGDAN ŠAMPIONU: Zvezdino najnovije pojačanje startuje protiv Spartaka, mladi Rus čeka na debi sa klupe! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.22 u 15:10

Sve je spremno za utakmicu na ‘Markani’!

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, ugostiće ekipu Spartaka iz Subotice u meču 14. kola Mozzart bet Superlige. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ zakazana je za 15 časova i 30 minuta, a glavni arbitar ovog susreta je Nikola Đorđević. Prenos meča možete pratiti na TV Arena Sport Premium1. 

Treneri oba tima, Miloš Milojević (Crvena zvezda) i Ljubiša Dunđerski (Spatak), odlučili su kojih 11 igrača će startovati meč. Za Zvezdu će od starta igrati Srđan Mijailović, koji je poslednje pojačanje crveno-belih u prethodnom prelaznom roku.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Srnić, Eraković, Dragović, Gobeljić – Mijailović, Kangva, Kanga – Katai, Ben – Pešić.

SPARTAK: Manojlović – Tanasin, Bogićević, Ostojić, Vitorović – Šimura, Tumbasević – Bijelović, Đurović, Srećković – Hrstić.

Na klupi Crvene zvezde, pored Vuka Bogdanovića i Jegora Pruceva koji iščekuju debi, nalaze se i Popović, Kulibali, Ivanić, Krstičić, Mitrović, Mustafa, Nikolić, Pankov i Rodić.

Kod Spartaka šansu sa klupe čekaju Dubljanić, Abraham, Baksevanos, Bosić, Mitrović, Msanga, Obradović, Stajković, Todoroski, Đurasović.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter