0
Košarka

(190915) -- BEIJING, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Former basketball player Kobe Bryant (L) talks with Tony Parker during the final match between Spain and Argentina at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 15, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

DEROZAN OTKRIO TAJNU ZA USPEH LEGENDARNOG KOBIJA BRAJANTA: On je prvi čovek koji je to pratio! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 23:29

Prisetio se saradnje sa legendom svetske košarke.

Poznati bivši košarkaš Džej Džejk Redik, po završetku karijere, oprobao se u ulozi voditelja. On je osnovao svoj podkast „Old Man And The Three“, gde je ovog puta gostovao Demar Derozan, košarkaš Čikago Bulsa.

Pored raznih tema, njih dvojica su pričala i o „radu nogu“ na košarkaškom parketu. Taj segment igre u napadu je izuzetno bitan, a Derozan je otkrio, da ga je svemu naučio tragično nastradali Kobi Brajant.

Kada pričamo o radu nogu, kod mene zasluge idu Kobiju. Taj element je nešto zbog čega me je Kobi često psovao, morao sam da uradim te stvari na pravi način, a on bi mi neke stvari objašnjavao u šiframa ili u određenom kontekstu pa bih ja to skapirao čak i godinu dana kasnije. Morao sam sam da shvatim šta treba da radim, a sve to sam pokupio od njega – počeo je Derozan.

Potom je istakao da je jedan od najboljih košarkaša u istoriji prvi koji je pratio fudbalere i od njih „kupio trikove“, te ih uspešno primenjivao na utakmicama.

On je prvi košarkaš koji je pratio fudbal i gledao kako oni trče i kako se kreću, a ja nikad nisam fudbal igrao. I naterao me je da gledam. I vremenom sam skapirao šta mi priča i šta mogu da pokupim odatle – zaključio je Derozan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter