3
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NADAM SE DA ĆE SVE BITI U GRANICAMA ONOGA ŠTO JE SPORT: Obradović priželjkuje da Evroliga prepozna to što donose večiti!

Objavljeno: 03.10.22 u 20:30

Želi lepu sliku iz Beograda.

Košarkaši Partizana danas su u Štark areni održali Evroligin „dan za medije“, na kome su novinari imali svoje vreme, da prvotimcima, kao i trenerima postave određena pitanja. U razgovoru za Telegraf, najtrofejniji strateg Evrope, pričao je o novoj sezoni, u kojoj će Srbija imati dva predstavnika u EvroligiCrvenu zvezdu i Partizan.

To je važno za srpsku košarku pre svega. Mislim da je fenomenalno da su Crvena zvezda i Partizan u Evroligi. Nadam se da će to biti u granicama svega onoga što je sport, košarka i fer plej i da ćemo slati neku mnogo lepu sliku iz Beograda i da će Evropa prepoznati šta su Crvena zvezda i Partizan kao klubovi dali i šta će moći kao klubovi da daju evropskoj košarci – počeo je Obradović.

FOTO: STARSPORT

Potom je izrazio posebnu zahvalnost navijačima, koji su do sada kupili više od 11 hilajda sezonskih ulaznica. Obradović je podvukao da su crno-beli ove godine najmlađi tim u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi i da će ih borbenost sigurno krasiti.

– Velika zahvalnost za to što su pokazali da veruju timu. Na nama je da uzvratimo na najbolji mogući način. Pozivam sve da dolaze, da izbodre ovu ekipu. Partizan je i ove godine najmlađi tim u Evroligi i ABA ligi, tko je bilo i prošle godine. Mladost treba da pokaže i neke druge stvari, entuzijazam, borbenost, požrtvovanje, i to je ono što bi trebalo da nas krasi ove godine.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

3 Komentara

  1. Stvarno veliki trener,kupio 9 stranca. Do juče kukali kako duguju , mutivode dali pare da uđu u Evro ligu
    pa ako ne bude kako treba najverovatnije će Čović biti kriv. Gadite mi se, uaaaaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter