0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RIKARDO OTKRIO KOJI KLUBOVI SU GA ŽELELI LETOS: „Mojoj porodici i meni je dobro u Beogradu!“

Objavljeno: 30.09.22 u 12:49

Ipak ostao u Partizanu!

Napadač crno-belih, Rikardo Gomeš, u intervjuu za portugalski 24happenings.com obelodanio je da je letos imao ponude određenih klubova.

Zvali su me grčki Panatinaikos i AEK na kraju prošle sezone. To su stvari koje ponekad ne zavise od mene. Klubovi se nisu dogovorili, ali to je u redu. Dobro mi je u Beogradu. – istakao je Gomeš.

Najbolji strelac Partizana u tekućoj sezoni rekao je da ne postoji šansa da pređe u neki portugalski klub s obzirom da oni ne mogu da ispune uslove koje crno-beli mogu.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 15: Ricardo Gomes (L) of Partizan in action against Dante (R) of OGC Nice during the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic – Starsport.rs)

Bilo je ponuda i iz Saudijske Arabije ali o tome se nije ni razmišljalo.

Mojoj porodici i meni je dobro u Beogradu, gde mi deca idu u školu. Eventualni odlazak u Saudijsku Arabiju značio bi da oni moraju da se vrate u Portugal. To je bio jedan od razloga zbog kojih nisam prihvatio ponude tamnošnjih klubova, nije bilo vreme za tu promenu. – zaključio je Rikardo.

Napadač crno-belih prošle sezone postigao je 38 golova. Za sada, ove sezone je na brojci od 14 pogodaka.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter