0
AdmiralBet ABA Liga

Sada već bivši igrač Partizana dao je intervju za sajt svog novog kluba

Miljenović: „Radnički je ozbiljan tim“

Objavljeno: 26.09.12 u 23:24

Miljenović slovi za jednog od najtalentovanijih igrača generacije, znatno šire od okvira srpske košarke. Iako mu je tek 19 godina, svoj kvalitet je ovenčano odličjima sa reprezentacijom Srbije.

Za Mega Vizuru je u Košarkaškoj ligi Srbije odigrao 26 utakmica u poslednjoj sezoni, prosečno je postizao 16 poena (bacanja 80%, dva poena 51%, trojke 36%), pet skokova, četiri asistencije i dve oduzete lopte – za 33 minuta koliko je u proseku provodio u igri.

Poznavaoci košarke su jednoglasni da je Miljenović u mlađim kategorijama postigao sve što je trebalo. Sada tek slede njegove prave partije u košarkaškim izazovima koji ga očekuju u dresu kragujevačkog kluba.

„Razlog zbog kojeg sam se odlučio da pristupim Radničkom je želja da igram ozbiljniju ulogu u ozbiljnom timu. U razgovoru sa trenerom Nikolićem dobio sam obećanje da ću da igram, ali ne više od onog koliko zaslužim, a verujem da na to mogu, u velikoj meri, da računam“ rekao je Miljenović.

„Ubeđen sam da me očekuje zdrava sportska priča. Procenjujem da su Kragujevac i Radnički prava sredina za mene, u kojoj mogu da se potvrdim, da doprinesem da Evropu dovedemo u Šumadiju, a i da se za koju godinu izborim i za nastup u nekom od klubova iz evropskog košarkaškog vrha“ otvoreno je istakao sada bivši košarkaš Partizana.

Podsetićemo da je Duško Vujošević odlazak Miljenovića iz kluba nazvao dezinformacijom planisarom od strane „medija stavljenih u službu protivnika.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter