0
Evropske lige

FOTO: youtube/Screenshot

DANI ALVES OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: ‘Imao sam tuču sa Ronaldom – Sada mogu da kažem ono što ranije nisam mogao!’

Objavljeno: 24.09.22 u 10:59

Na terenu su bili ljuti rivali, ali iza kulisa postoji veliko poštovanje!

Dani Alves je obeležio jednu fudbalsku eru kada su u pitanju defanzivci, jer je zaista više od decenije važio za jednog od najboljih desnih bočnih na svetu. Vodio je ogroman broj ‘ratova’ sa Ronaldom tokom ‘El Klasika’ i više puta se činilo da postoji animozitet između njih, međutim, ovo je prava istina.

FOTO: fcbarcelona.com

‘Sviđa mi se Ronaldo. Sad kada više nismo u Barseloni i Realu mogu to da kažem jer se uvek činilo da to nisam mogao da izgovorim.’ – rekao je Alves i potom dodao:

‘Kristijano je primer za sve nas koji nemamo toliko kvaliteta, da se uz naporan rad možemo takmičiti protiv najboljih. Strašno ga cenim, a to sam mu i rekao.’

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019
Paris Saint-Germain arrive at the airport Nikola Tesla
Marco Verratti (L) and Dani Alves
Beograd, 10.12.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ipak, njih dvojica su zaista imali nekoliko ‘tesnih’ situacija.

‘U to sam mu vreme prišao da ga pozdravim ali on mi nije uzvratio. To naravno nikada nije izašlo u javnost, ali na jednoj dodeli Zlatne lopte imali smo ‘tuču’, pozdravio sam sve, a Ronaldo nije pozdravio mene zbog onoga što su dueli Barselone i Reala stvarali u spoljašnjem svetu.’ – rekao je brazilski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter