0
Evropske lige

Iživljavanje Arsenala, sigurni Totenhem, Junajted izbacio Njukasl. Vratio se Runi!

Favoriti po planu

Objavljeno: 26.09.12 u 22:47

Posle ispadanja Mančester Sitija, timovi iz velike četvorke nisu dozvolili još iznenađenja u Liga kupu Engleske. Mančester Junajted je imao najteži posao, pošto je dočekao Njukasl na Old Trafordu, a Ferguson je opet eksperimentisao. Runi se vratio u tim (igrao do 76. minuta), a to je najvažnije za Fergija i navijače Junajteda u ovom trenutku.
Crveni đavoli su poveli golom Andersona, a Kleverli je povisio na 2:0. Kakvu takvu nadu je svrakama dao Papis Demba Sise, ali nije mogao tim Alana Pardjua do izjednačenja, iako je odbrana Junajted abila sledeća: Bitner, Vuton, Vermijl i Kin. Molim, šta, ko?
Arsenal je razneo ekipu Koventrija sa 6:1, a konačno se upisao i Olivije Žiruz. On je započeo goleadu na Emirejtsu, a nastavili su je Okslejd Čembrlen, Aršavin, Volkot, Migel i za kraj još jednom Tio Volkot.
Totenhem je savladao Karlajl u gostima sa 3:0 golovima Fertongena, Tauzenda i Sigurdsona i prošao dalje u Liga kupu. U duelu premijerligaša Reding je izbacio KPR i to u gostima. Slavili su sa 3:2 u najzanimljivijem meču večeri, Policajci su dva puta vodili golovima Hoileta i Sisea, ali su gosti dolazuili do izjednačenja preko Gorksa i Šorija, a pobedu Redingu donosi Pavel Pogrebnjak u 81. minutu. Norič je jedva došao do pobede Donkastera golom Tetija u 26. minutu susreta.
U poslednjem susretu Liverpul je konačno uspeo da dođe do pobede! Nažalost ne u Ligi, već u Liga kupu, ali i to je nešto. Oni su u gostima bili bolji od Vest Broma sa 2:1. Domaćin je poveo već u 3. minutu golom Tamaša, ali je sa dva gola Nuri Šahin doneo prolaz crvenima sa Enfilda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter