0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

DIJAZ ZNA ZAŠTO ŠPANIJA UVEK POBEĐUJE: Šampionski DNK, predstavljamo zemlju i svakog velikana!

Objavljeno: 17.09.22 u 15:51

Reprezentacija Španije uspela da je da se plasira u finale Evopskog prvenstva uprkos činjenici da je malo ko verovao u to. Jedan od najvećih otkrovenja te selekcije na ovogodišnjem Evrobasketu, Alberto Dijaz, rekao je svoje viđenje situacije.

“Nismo mogli mnogo da pogađamo iz takve igre u prvom delu, promenili smo igru u nastavku i bili veoma dobri u bitnim trneucima. Mnogo sam srećan što smo u finalu. Istina je da su mnogi sumnjali u nas, zbog legendi koje smo imali u prošlosti, a koje sada nisu tu. Sumnjali su u to da li ćemo biti konkurentni, da li možemo da doguramo daleko.“, rekao je plejmejker, da bi potom nastavio:

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

„Ja mislim da španska reprezentacija ima jedinstveni DNK, u kojem se nalazi to da se takmičimo do kraja, bez obzira na rezultat. Mi ne predstavljamo samo Španiju, već i sva ta velika imena koja su u prošlosti nosila ovaj dres, za njih dajemo sve što imamo”, objasnio je Dijaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter