0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ HOĆE NASTAVAK DOBROG NIZA: Mogli smo da pobeidmo Nicu, evo da li su nosioci spremni za meč! (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.22 u 14:07

Fudbaleri Partizana gostuju Radnik u Surdulici u nedelju, a uoči tog meča, za medije se oglasio strateg crno-belih Gordan Petrić. Važno je napomenuti da su domaći veoma motivisani, jer još uvek ne znaju za pobedu, dok gosti hoće da održe priključak sa vodećim ekipama.

– Ovo što su momci odigrali u četvrtak, navijači su zapamtili i oni sad očekuju iste partije, da se to ponavlja non-stop. Voleo bih da budemo mirniji na lopti i malo hrabriji. Da je tako bilo, mislim da smo mogli da pobedimo. To su sve navijači zapamtili, ali i ja kao trener, tako da očekujem da ponavljaju takve partije. Koliko ćemo uspeti, videćemo, ali biće veliki izazov za nas –  izjavio je Petrić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Menig nije bio spreman, kao ni Pavlović, ali sam im rekao da sede na klupi da malo „plašimo“ Nicu. To nekome izgleda smešno, ali ja sam to stvarno rekao njima. Da sam ih izveo i na zagrevanje, možda bi oni pomislili „evo ih ova dvojica, pa će rešiti utakmicu.“ Menig je spreman za nedelju, biće u konkurenciji, samo je problem da li teren u Surdulici može da mu pogorša situaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter