0
Domaći fudbal

FOTO: Napredak Kruševac

BOJAN MATIĆ SAMOUVEREN UOČI GOSTOVANJA ZVEZDI: ‘Moramo da budemo u najboljem izdanju kako bi iz Beograda otišli zadovoljni!’

Objavljeno: 17.09.22 u 11:50

Probudili su se nakon nešto sporijeg starta sezone!

Iskusni napadač NapretkaBojan Matić zadovoljan je načinom na koji njegova ekipa igra u poslednje tri utakmice. Počeli su dosta loše, ali su uspeli da izdignu iz situacije i ostvare tri vezane pobede.

‘Ekipa se posle utakmice sa Mladošću vratila na pravi put. Jednostavno, bila nam je potrebna ta pobeda kako bi tim vratio samopouzdanje, video da može. Tvrdim da ovaj sastav ima kvalitet i to je nešto što već pokazujemo. Atmosfera je sjajna, svi igrači su nasmejani i dobro raspoloženi, što je preduslov za dobre rezultate.’ – rekao je Matić.

VESTI O SUPERLIGI SRBIJE:

Sledi im gostovanje Crvenoj zvezdi, u ovom trenutku za sve ekipe u ligi verovatno najteži mogući duel.

‘Potrebno je da se svi zajedno prikažemo u najboljem izdanju, sigurno da ćemo dati sve od sebe i, ako tako bude, možemo da se nadamo da ćemo iz Beograda otići zadovoljni. Zvezda ima sjajan tim, ima mnogo kvalitetnih igrača, pre svih Kataija i Ivanića, ali je njihova najveća prednost veliki roster.’ – zaključio je Matić u razgovoru za Mozzarsport.

Iskusni napadač je tokom svoje dosadašnje karijere nastupao za brojne klubove, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, a posebno treba izdvojiti Partizan, Vojvodinu, Seul, Atromitos i brojne druge.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter