0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

SELEKTOR FRANCUSKE UPOZORAVA: Da nam se ne desi isto što i Srbiji! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.22 u 15:40

Vensan Kole, selektor reprezentacije Francuske upozorava da Trikolorima ne sme da se desi ono što se desilo Srbiji u osmini finala Evrobasketa protiv Italije.

„Oni su tim koji se mnogo oslanja na šut i zato im je samopouzdanje izuzetno važno. Ulog je visok i ne smemo da im dozvolimo situacije koje vole, moramo da ograničimo ono što se desilo Srbima u nedelju“ rekao je Kole uoči četvrtfinalnog meča koji je na programu danas sa početkom u 17 časova i 15 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Cilj jeste zlatna medalja, ali idemo korak po korak. Pred nama je još mnogo posla, ali u tome i jeste lepotra. Mislim da je ovo najbolji Evrobasket koji sam video, kada je reč o nivou igre“ dodao je Rudi Gober, centar Francuske i doskorašnji košarkaš Jute.

FOTO: FIBA

Sa druge strane, čovek odluke u osmini finala, Marko Spisu koji je pogodio najvažnije šuteve za tri poena, ističe da su Italijani optimistični pred još jedan veliki meč.

Francuska je dobar tim i dobro ih poznajemo. Bili su među tri favorita da osvoje titulu, ali protiv Srbije smo pokazali da sa svima možemo da igramo – nećemo ih se uplašiti“ zaključio je.

FOTO: FIBA

Bolji iz ovog duela će se u polufinalu sastati sa boljim iz večerašnjeg meča u kom se sastaju Slovenija i Poljska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter