1
Evrobasket 2022

Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Johannes Zimmermann/STARSPORT

EVO KO JE IZBACIO SRBIJU SA EVROBASKETA: Imao tri poena po meču, pa rapsodijom Orlove poslao kući!

Objavljeno: 11.09.22 u 20:26

Reprezentacija Srbije igrali su svoj duel osmine finala Evrobasketa protiv selekcije Italije, a rezultat na kraju meča bio je 94:86.

Jedan od najboljih igrača, pa može se reći i iks faktor ove utakmice, Marko Spisu, nezgodan je bio po srpske klubove još u Evroligi, jer je bio ponajbolji igrač Uniksa u mečevima sa Crvenom zvezdom gde je beležio 13 poena i šest asistencija u dve utakmice koliko su crveno-beli igrali protiv omalenog Italijana.

Večeras je košarkaš Venecije, odigrao maestralnu partiju, ubacio je 22 poena, uz šest pogođenih trojki, imao šest asistencija i četiri skoka, za ukupan indeks korisnosti 29. Zanimljivo da je u grupnoj fazi ubacio svega ukupno 19 poena, a samo jednom je bio dvocifren, i ukupno je u pet mečeva ubacio pet trojki, jednu manje nego večeras.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

U četvrfinalu Italijane čeka Francuska.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter