0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

CRNA GORA ZAVRŠILA TAKMIČENJE NA EVROBASKETU: Nisu mogli protiv domaćina! (FOTO)

Objavljeno: 10.09.22 u 19:55

Nemci su bili prejaki za njih.

Košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je u osmini finala Evropskog prvenstva od domaće selekcije Nemačke sa 85:79.

Izabranici Boška Radovića, loše su ušli u meč, Nemačka je to iskoristila i brzo stekla veliku prednost. Ipak, košarkaši Crne Gore nisu želeli da se predaju, pa su u trećoj i četvrtoj deonici pokazali zube.

FOTO: FIBA

U poslednjih nekoliko minuta, bili su na samo -3, ali je nesmotreni Peri napravio nesportsku ličnu grešku, koja je Nemcima donela 2 bacanja i loptu sa strane. Samim tim, domaća selekcija se odvojila i tako došla do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Denis Šruder sa 22 poena i 8 asistencija, dok su Vagner i Lo dodali po 12 poena. Na drugoj strani, Peri je ubacio 23, a Dubljević 20 poena.

Selekcija Nemačke će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz meča GrčkaČeška, gde su Grci svakako veliki favoriti. Taj duel, na programu je sutra od 20.45

VESTI O EVROBASKETU

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter