0
Evrokupovi

Foto: Tottenham Hotspur

KONTE OTKRIO ŠTA JE REKAO JUNAKU POBEDE PRE MEČA: Interesantan dijalog imali su Brazilac i italijanski stručnjak! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.22 u 08:59

Totenhem je sinoć zabeležio pobedu u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a Konte je bio i više nego zadovoljan, pogotovo zbog dvostrukog strelca, Rišarlisona.

Imao je sreće Totenhem da Olimpik iz Marseja dobije crveni karton na startu drugog poluvremena, ali to svakako ne umanjuje veliku pobedu, kao ni dva pogotka debitanta u Ligi šampiona.

„Pre svega, srećan sam zbog Rišarlisona, zaslužio je da ima ovakvo veče. Veoma se dobro sećam kada je došao, rekao je da jedva čeka da čuje himnu Lige šampiona. Nije rekao mnogo, ali to su za mene bile važne reči“ započeo je Konte, a zatim otkrio šta je rekao Brazilcu na dan odigravanja meča.

„Jutros sam mu samo rekao, Riči sećam se šta si mi rekao kada si došao. Večeras je tvoje veče. Uživaj u momentu i probaj da daš sve od sebe, i on je to i uradio“ bio je vidno srećan i zadovoljan italijanski stručnjak, a zatim se osvrnuo na naredni izazov.

„Malo sam zabrinut što igramo protiv Mančester sitija za samo dva dana, a to neće biti lako jer igračima treba oporavak i odmor. Sada moramo da donesemo teške odluke pred taj meč. Ali, verujem svojim igračima. Naravno, biće nekih rotacija jer nije ni moguće da igraju u četvrtak uveče pa ponovo u subotu pa onada ponovo u utorak. To bi bilo nemoguće, a meč sa Sitijem neće biti lak“ zaključio je Konte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter