0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

BRITANCI I KOŠARKA NE IDU ZAJEDNO: Estonija im održala čas, Poljaci nakon preokreta dobili Holandiju!

Objavljeno: 06.09.22 u 16:13

Košarkaši Poljske su savladali reprezentaciju Holandije i tako upisali treći trijumf u grupnoj fazi ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa, rezultat je iznosio 69:75. Imali su minimalnu prednost košarkaši Holandije nakon prvih deset minuta već nakon prve četvrtine, da bi je uvećali na gotovo dvocifrenu razliku do poluvremena, Ipak su u nastavku Poljaci tu prednost sustigli, i nakon velike drame došli do pobede.

Najbolji u timu Igora Miličića bio je Mihal Sokolovski sa 24 poena, četiri skoka i tri asistencije, dok ga je pratio Aleksander Balcerovski sa 16 poena i sedam skokova. Holanđane je predvodio Šarlon Klof koji je ubacio 26 poena i imao četiri asistencije.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

U malom derbiju začevlja grupe C, Estonija je razbila Veliku Britaniju rezultatom 94:62 i tako im definitivno dala epitet najslabije reprezentacije na ovom turniru. Henri Drel je bio najbolji u prvoj pobeid Estonije sa 20 poena, Sim-Sander Vene imao 18, a Kotsar je dodao 15 poena i osam skokova, a za Britance Majls Heson poneo epitet najefikasnijeg igrača sa 14 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter