0
ATP

FOTO: Twitter/usopen

RAFA PREGAZIO STAROG RIVALA PA SE POŽALIO: Ne igram dobro kao u Australiji!

Objavljeno: 04.09.22 u 09:53

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrto kolo US Opena nakon što je savladao veterana i starog znalca Rišara Gaskea lako rezultatom 3:0 po setovima, a on je iznosio 6:1, 6:0, 7:5, a najtrofejnijem igraču svih vremena, kada su Gren slemovi u pitanju, bilo je potrebno dva sata i petnaest minuta.

Ipak, Rafa nakon meča nije baš zadovoljan dosadašnjom igrom u Njujorku.

„Ovde sam igrao malo lošije, bez sumnje. Međutim ovogodišnja priča i rezutlati na Slemovima su neverovatni i to mi pomaže. Sve pobede ti daju samopouzdanje, trenutak je u kom treba da napravim korak napred. Druga nedelja protiv tako teškog rivala kao što je Fransis (Tijafo). Moram da budem spreman i moram da podignem nivo. Znam da je sada pravi trenutak na turniru za to“, rekao je Rafael Nadal, da bi se potom nadovezao o zaveštanju koje su on i ostali igrači njegove generacije ostavili:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„To je sjajna priča za naš sport. Mnogo su igrači uradili poslednjih 20 godina. To je učinilo naš sport boljim, popularnijim, napravilo je više poslova na turu i mislim da generalno više ljudi živi od našeg sporta. To govori da je ovaj sport veći nego pre. Ponosan sam i srećan što imam mali doprinos tome. Na ličnom planu je sjajno što sam sve ove godine delio sa tako velikim šampionima. Biti deo ove ere je apsolutno velika čast“, dodaje Nadal.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter