5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PRODUŽILA UGOVOR SA GASPROMOM, TERZIĆ ZADOVOLJAN: „Bratski narodi, saradnji nema kraja!“

Objavljeno: 01.09.22 u 11:14

Gasprom njeft i Crvena zvezda su sklopili novi ugovor o saradnji po kom će kompanija zadržati status generalnog sponzora tog kluba.

Pored reklamne promocije brendova Gasprom njefta, sporazumom je predviđeno proširenje partnerstva u razvoju omladinskog fudbala i učešće ekipa Crvene zvezde u prijateljskim utakmicama sa ruskim klubovima.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je veoma zadovoljan produžetkom saradnje sa Gasprom njeftom.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gasprom njeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja – rekao je Terzić.

0
0
5 Komentara
  1. Gazprom je ruska kompanija. I nema veze sa drzavnim novcem. Da je u pitanju drzavni novac,na dresovima bi pisalo NIS kao sto to pise na dresovima KK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobila prava na eksploatisanje nafte i gasa, a umesto tzv rudne rente se obavezala na sponzorstvo zvezdi, Tadic to dogovorio jos kao neformalni deo gasnog sporazuma. Ako zelis da zivis u lazi, nema problema, nego ne smaraj ovde normalne ljude koji imaju vise od 2gr mozga.

      0
      0
      Odgovori
  2. AV kaze da klubovi imaju podjednaku svotu novca od drzavnih sponzora.Sta je ovaj Gazsprom nesto sto nema veze s drzavom??????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter