3
Domaći fudbal

Beograd 31.08.2022. Utakmica 9. kola Super lige Srbije izmedju fk Partizan i fk Crvena Zvezda odigrana je na stadionu Partizana. foto Dusan Milenkovic

PETRIĆ NEZADOVOLJAN REZULTATOM: Oba tima treba da budu dostojanstvena, ne sviđa mi se prozivanje sudija!

Objavljeno: 31.08.22 u 22:13

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde na svom stadionu u ovkiru devetog kola Superlige Srbije. Meč je završen rezultatom 1:1. Nakon meča je svoje utiske podelio i strateg domaćih, Gordan Petrić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

– Kazao sam momcima da pruže sto posto, pružili su i više od toga. Uličnim rečnikom, “iscepali” smo se i jedni i drugi. Nadam se da su ljudi uživali u igri i šansama. U ovom trenutku nisam zadovoljan remijem, bili smo bliži pobedi u drugom poluvremenu. Ne mogu da budem zadovoljan početkom, nervozno smo ušli u utakmicu, bilo je problema sa kornerima, neke nije ni trebalo da nparavimo. Pohvalio bih Belića koji je bio bonus, doneo nam je to što je trebalo na sredini terena. Kao i novajlije, bile su za pohvalu, sad treba da se okrenu narednom meču. Moram da dodam da mi se ne sviđa prozivanje sudija, oba tima treba da budu dostojanstvena i u pobedi i u porazu – istakao je Petrić.

Crvena zvezda ostaje prva na tabeli, sa sedam bodova u odnosu na Partizan koji se trenutno nalazi na osmoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0
3 Komentara
  1. …ayd da se ne gledamo vise, pod ruku sa onima koji su te doveli, a POSEBNO..ONAJ KOJI JE NJIH DOVEO….?!!!!!!!! UPR AVa NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter