5
Evrokupovi

Veljko Nikolic (R) celebrates after scoring a goal with Nemanja Milunovic El Fardou Ben Nabouhane Marko Gobeljic Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda v Javor Ivanjica, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on August 27, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA OBJAVILA CENE PAKETA KARATA ZA LIGU EVROPE: Na Sever za nešto više od 2000 dinara! (FOTO)

Objavljeno: 29.08.22 u 12:34

Cene pristupačne svim navijačima.

Crvena zvezda će i ove sezone učestvovati u grupnoj fazi Lige Evrope, a na Marakanu će doći Monako, Ferencvaroš i Trabzonspor. Paketi karata su u prodaji od danas 29. avgusta, kako na blagajnama, tako i onlajn.

Raspored prodaje je takav da će prednost imati sezonci koji će moći u ponedeljak 29. avgusta od 12 do 19 časova, kao i u utorak (30. avgusta) i sredu (31. avgusta) od 10 do 19 časova na blagajnama da dođu do paketa karata za Ligu Evrope.

Članovi i sezonci će paket ulaznica moći da kupe u četvrtak (1. septembra) i petak (2. septembra) od 10 do 19 časova, a od subote kreće regularna prodaja za sve zainteresovane i trajaće do utakmice sa Monakom (četvrtak, 8. septembar, 21 čas).

Karte ćete moći da kupite i onlajn OVDE, istim danima kao i na blagajnama, ali bez vremenskog ograničenja, jer će sajt biti dostupan 24 časa.

Cene karata su sledeće:

FOTO: FK Crvena zvezda

Paketi karata za Ligu Evrope su u prodaji na blagajnama 1, 2, 3 i 4.

Crveno beli podsećaju da su i ulaznice za 168. večiti derbi u prodaji, a do njih možete doći na blagajnama 6, 7 i 8, u ponedeljak, utorak i sredu u terminima od 10 do 18 časova.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
5 Komentara
  1. @gdk koliko su karte za ligu konferencijske sale? jel igrate samo protiv kuvara i konobara ili vam je uleteo neki profesionalni tim?

    0
    0
    Odgovori
  2. PS..“qanska je tuqa preqoLema, LIM poskupeo, a karata-NEMA…za Dz…?!!! .!. XXAAXXAA .!. J.bote koliko je to LIMa u KG. preracunato za JEDNU (1) KARTU, tj. ULAZnicu…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim teska vam je grupa igrate sa peracima casa a oni imaju najvise vremena za trening. sva sreca pa ove godine ispadate iz lige da nema bruke sledece godine u evropi.

      0
      0
      Odgovori
  3. Znaci Coor***VA je odredila NOV cen oVNIK , tj. za 45min. 2crvene, a za 90min. CHAKKK 5crvenih…PA ODAKLE “qanima, odakle breeee, NEMA VISE CETKI&METLI, prosyaCHENJE zakonom zabranjeno, carton -MALA cena, itd itd, doduse i qazda im UDario monopol na sek. sirovina, tj. maLa potrosnja LIMaaaa..radi ih na ‘keca’, tj. u zamenu za po sendvic i slicno…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter