5
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DIREKTOR SUPERLIGE SRBIJE PRELOMIO: Više nema odlaganja utakmica!

Objavljeno: 27.08.22 u 12:26

Superligaši su navikli da, ukoliko ostanu do završnice kvalifikacija imaju mogućnost da pomere svoje ligaške mečeve, i pruže bolje partije u Evropi, koje su interesu srpskog fudbala. Ipak, Partizan je nedavno tražio da pomeri večiti derbi sa Crvenom zvezdom, a taj zahtev je odbijen. Direktor takmičenja Aleksandar Pivić je povodom odlaganja utakmica rekao sledeće.

– Mi nemamo “zakon”, niti propis, već se vodimo da su ovakve stvari u interesu naših ekipa. I u drugim zemljama su odlagani mečevi, ali nema više. Ovo je bilo uz dogovor klubova. Postoje predlozi da se sve precizira. Da se ostavi mogućnost odlaganja jednog meča tokom kvalikacija i još jednog tokom grupne faze takmičenja. Videćemo da bude najbolje rešenje – kaže Pivić za Maxbet Sport.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Kalendar je veoma zgusnut zbog prekida sezone u novembru zbog Svetskog prvenstva.

– Naćemo termine za ove utakmice. Jedan je 19. oktobra kada je na programu Kup Srbije, a i drugi će biti uskoro rešen. Nema baš prostora i takav je kalendar takmičenja. Nema pomeranja i utakmica je na programu u sredu 31. avgusta od 20 časova.

 

0
0
5 Komentara
    • Trazio jedanaesti na tabeli odlaganje utakmice!?
      Ma ‘ajte molim vas, jedanaesti na tabeli i traze odlaganje..
      Da odloze I FK Mladost Novi Sad i FK Radnik Surdulica ?
      Kad bi svi manji klubovi trazili odlaganje utakmica liga se ne bi igrala..

      0
      0
      Odgovori
      • Kakve veze ima ko je koji na tabeli svega ti obije ekipe su igrale kval.za Evropu sa tim sto zvezda odlozila bas dva teska gostovanja a Inače treba svima zabraniti to pa to im je jedina obaveza u zivotu i ne mogu da odigraju tri utakmice za osam dana .Strasno

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter