1
Domaći fudbal

Gordan Petric Partizan - Hamrun Spartans, UEFA, Conference League, liga konferencija 18.8.2022. Aug. 18. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GORDAN PETRIĆ O ŽREBU: ‘Dva veoma teška protivnika su dobra za navijače!’

Objavljeno: 26.08.22 u 18:50

Partizan će se naći na ozbiljnom testu!

Danas je obavljen žreb za grupnu fazu Lige konferencija, a srpski predstavnik, ekipa Partizana će se naći u grupi sa Kelnom, Nicom i Slovackom. Trener PartizanaGordan Petrić o žrebu je rekao:

‘Generalno, sve ekipe koje su se našle u završnici imaju kvalitet. Mi smo izvukli dva veoma teška protivnika kao što su Keln i Nica. To je dobro za navijače, pa dobro je i za klub da takvi timovi dođu kod nas. Igraće se nemački i francuski fudbal na našem stadionu, pa videćemo šta ćemo uraditi!’

Finale lige konferencija će se odigrati u Pragu, a grupna faza će trajati od 8. septembra do 3. novembra.

0
0
1 Komentara
  1. Upravo ovakvu izjavu sam i očekivao od bata Đorinog kursadžije. „Igraće se nemački i francuski fudbal“… Zato jer ste srpski klupski fudbal uništili i sahranili svi vi počev od kriminalnog, diktatorskog režima jednog bolesnog psihopate na čelu države pa sve do jagnjećih brigada u FSS i upravama klubova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter