8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLEDICA PECNUO PARTIZAN: Kupili igrača za skoro milion evra, a izgubili spor na sudu za 6.000!

Objavljeno: 24.08.22 u 17:03

Novi član crno-belih je Hamidu Traore, reprezentativac Malija. Traore ima 25 godina i fudbaler je koji pokriva gotovo sve pozicije u veznom redu, odlično se snalazi na poziciji defanzivnog veznog, a po potrebi može da igra i odmah iza špica.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Ipak, obeštećenje je izašlo 700.000 evra, što je Mirko Poledica na karakterističan način prokomentarisao.

Partizan kupio igrača za 700.000€ a tužio ih jedan igrač za dug od 6.000€ i dobio ih na sudu – stoji u tvitu nekadašnjeg fudbalera.

0
0

8 Komentara

  1. Da, ima svi da pocrkate sto je Partizan doveo igraca od 700 000 evra, a kad opajdara dovede dva igraca od 8 miliona evra onda je sve u redu. Koliko se poltrona nakotilo dabogda se smakli! Napred Partizan, napolje uprava, Petric i Nadj!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neve Jos dugo,godinu ili dve da se zavrsi posao Koji je poceo pre deceniju a zove se,gasenje FK Partizan.
    Zasto gospodin ironicno prica o 6000e a nespominje odlaganje utakmica I ko zvezdibdahe pare da svake sezone dovede Po 10-15 igraca I ko finansira njihove Skype promasaje?Bolje da prica o zvezdi koja sumanuto trosi to mora da Bude prva u domacem prvenstvu a iz LS ispada of :Omonije,Serifa I ovih prosecnih Izraelaca .SRAMOTA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Klasicno nedomacinsko ponasanje troyanske upr AVe, sta ti nije jasno Mirko,..?!!..i zasto GLASNO ne kazes KO ovoy upr AVi ne da’ da ide iz FKP, tj. da mora da ostane dok im je i naloqodavac jos na..poziciyi odlucivanja i dok nas totalno ne UNISTI na svim nivoima..?!!! Zar sve moramo MI Grobari javno da govorimo, a posebno MI koji nismo na platnom spisku ni od koga, nit. sindikat stoji iza nas, znaci VI koji treba javno, jasno i glasno da kazete SVE, CELU ISTINU, cutite ili u anagramima pisete, tako da sticem utisak da svi duvate u ‘istu tikvu; ili ZAMAJAVATE JAVNOST KAKO NE BI VIDELA PRAVU ISTINU U I OKO SDP, a posebno sta se u Srb. dogadja, bilo u sveri sporta ili …?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter