5
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) and Strahinja Erakovic Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ERAKOVIĆ NAKON ELIMINACIJE: Ništa nije izgubljeno, sledeće godine idemo direktno u Ligu šampiona!

Objavljeno: 24.08.22 u 14:17

Mladi štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković je sumirao utiske posle nesrećnog poraza na Marakani od Makabija i završetka evropskih kvalifikacija.

Sigurno da ostaje žal što nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona. Dobro smo otvorili meč, poveli sa 2:0, a zatim smo primili dva nesrećna gola i nažalost ispali. Fudbal će se igrati i dalje, plasirali smo se u Ligu Evrope. Moramo da se okrenemo obavezama u našem prvenstvu, već u subotu je na našem stadionu utakmica protiv Javora i očekujemo Ligu Evrope – istakao je Eraković.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Govorio je talentovani defanzivac i o značaju prvenstva, s obzirom da prvo mesto na tabeli donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Svima je krivo što nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona, ali ništa nije izgubljeno, potrudićemo se da ove godine budemo prvi na tabeli i da sledeće godine idemo direktno u Ligu šampiona. Svima je žao što se sve ovako završilo, nema pojedinačnog krivca, krivica je zajednička, mi smo tim i idemo dalje – zaključio je Eraković.

0
0
5 Komentara
  1. :SLedece godine..“..??!!! KO zna sta ce biti sledece godine, ..recimo qasspROM povuce sponzorstvo, manky s’shipke ‘ode’, poter nic a se aktivira, tj. otvori se FIOKKKA I…budzet se SROZA na REALAN NIVO, tj. KAO STO JE BIO DO PRED POCETKA „ZLATNOG DOBA“..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter