2
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

GVOZDENA DISCIPLINA IGORA DULJAJA: Uveo oštar pravilnik u Teleoptik! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.22 u 19:43

Igor Duljaj nedavno je promovisan za šefa struke Teleoptika, a nekadašnji vezni fudbaler je odlučio da vrati disciplinu u razvojni tim Partizana pa je tako uveo strogi pravilnik.

Dres-kod je nešto najvažnije kod Igora. Svi momci moraju da budu obučeni po dogovoru bez izdvajanja. Nema zavrtanja šorceva, takođe nema nošenja nazuvica. Potom strogo zabranjeno je i vršenje gestikulacija, svađa ili bilo kakav komentar na račun svoje igre, ili igre saigrača, jer je to uloga trenera.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Kad pričam o Partizanovoj školi i o tome kako ona treba da izgleda moj stav je vrlo jasan – budućnost od nas zahteva da mislimo na sadašnjost. Drugi klubovi kupuju gotove igrače, a mi moramo da ih stvaramo. Imao sam tu sreću da sam radio sa tvorcem Partizanove škole Florijanom Conjom Matekalom, kasnije sa Milanom Gicom Damjanovićem, Brankom Rašovićem, Mišom Radakovićem i Ljubišom Tumbakovićem, koji mi je bio trener u “petlićima”, a kasnije me dočekao i u prvom timu – rekao je Igor Duljaj gostujući u Partizanovom podkastu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Sa Vanjom Radinovicem na celu skole fudbala Partizana mozemo uskoro katanac da stavimo. Sve potice od Vucelica i njegovog crnogorskog klana u klubu, sve ce nas oni kostati toliko da posle njih nista nece ostati sto vredi. Zao mi je Igora Duljaja kojeg ce samo iskoristiti i posle toga zameniti nekim njihovim covekom. Dobri i posteni ljudi ne mogu dugo ostati u klubu jer ih vode osobe poput jednog Vucelica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter