3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MARAKANA POTPUNO RASPRODATA: Zvezda primorana da izda saopštenje!

Objavljeno: 23.08.22 u 12:24

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da je stadion za meč sa izraelskim timom potpuno rasprodat i da je zbog toga veoma važno poštovati instrukcije kluba.

Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

 

Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.

Još jednom pozivamo sve navijače da poštuju ove instrukcije kluba, kako bi uživali u spektaklu za pamćenje i kako bi se na kraju svi radovali i zadovoljni napustili stadion.

Navijači su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela.

0
0
3 Komentara
  1. Eeee ako je ‘primorana’ onda ok, inace , nikako ne bih mogao da nadjem oprAVdanje za …’sLobodan sex’ raskalasne i neprobirljive Coor***VE sVAkoq rez ima..?!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi uzeo lek pa ti je vreme…..taman da se probudiš 31-og i uživaj u Hardcore koji će biti samo za tvoje oči….paćeniku bolesni

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter