0
Ostali sportovi

Foto: Starsport

EMOTIVNO VEČE NA 25. MAJU: Oprostila se „šestorica veličanstvenih“! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.22 u 23:53

Pred punim tribinama bazena Milan Gale Muškatirović, od reprezentacije Srbije su se oprostili Filip Filipović, Andrija Prlainović, Gojko Pjetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

Gotov je prvi dan turnira „Srbija 2022“ u kojem učestvuju Srbija, Hrvatska, Francuska i Iitalija. Prvo je od 19 časova odigran meč između Hrvatske i Francuske, a naše komšije bile su bolje rezultatom 15:11.

U 21 čas krenulo je lepo i nezaboravno veče, koje su uveličale pune tribine i mnoge poznate ličnosti, među kojima je bio i Novak Đoković i Vladimir Micov, koje su uveličale oproštaj šestorice vaterpolista koji su obeležili zlatan period srpskog vaterpola.

Foto: Starsport

Utakmica je završena rezultatom 9:9. Šestorica heroja srpskog sporta su ušli kada je rezultat bio 8:9, Filipović je postigao gol za 9:9, a sudije su četiri minuta pre isteka vremena „odsvirale kraj“.

Podršku spektakularnom oproštaju „šestorice veličanstvenih“ vaterpolista od reprezentacije pružila je i UNIQA osiguranje, dugogodišnji sponzor Vaterpolo saveza i zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije.

Foto: Starsport

Sigurno je da nam više nikada neće biti isto kada gledamo vaterpolo utakmice reprezentacije Srbije, ali svemu dođe kraj. „Šestorica veličanstvenih“ ostaće večno upamćeni i upisani zlatnim slovima u istoriji srpskog sporta!

Srbija sutra od 21 sat igra protiv Hrvatske, a dva sata ranije sastaju se Italija i Francuska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter