0
Evrobasket 2022

Nemanja Bejlica (FOTO: Starsport)

OGROMAN PROBLEM ZA SRBIJU: Povredio se i Nemanja Bjelica, nastup na EP neizvestan?

Objavljeno: 14.08.22 u 10:28

Loše vesti za Orlove.

Jedan od najiskusnijih srpskih košarkaša Nemanja Bjelica, doživeo je povredu tokom priprema reprezentacije. Kako prenosi ‘Mozzart sport’, Bjelica je povredio list zbog čega je odmah prebačen na snimanje.

Situacija oko Bjelice predstavlja novu glavobolju za selektora Svetislava Pešića, koji zbog povrede ne može da računa na nekoliko igrača, najskorije Bogdana Bogdanovića i Aleksu Avramovića, dok je kapiten Miloš Teodosić odlukom selektora ‘precrtan’.

Novi-stari krilni centar Fenerbahčea je povredu zaradio tokom prijateljske utakmice sa Crnom Gorom, a do nje je navodno došlo bez kontakta sa drugim igračem. Razvoj situacije biće poznat uskoro, pošto se KSS još uvek nije oglasio, a stanje povrede će biti jasnije posle prvih analiza lekara.

‘Orlovi’ na poziciji „četiri“ imaju igrače kao što su Nikola Kalinić i Vladimir Lučić, uz eventualno igranje Dejana Davidovca, Boriše Simanića ili Marka Jagodića Kuridže, za kojeg se očekivalo da ne bude na finalnom spisku.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter