1
Atletika

Angelina Topic Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici World Indoor Athletics World Championship, Beograd, Srbija 19.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SJAJAN REZULTAT: Angelina Topić osvojila bronzu na SP, oglasio se Dragutin – ‘Mrzim patetiku’

Objavljeno: 07.08.22 u 09:29

Nova medalja velike nade srpskog sporta.

Angelina Topić, srpska atletičarka, osvojila je bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu za mlađe seniorke, takmičarke do 20 godina, koje je održano u Kaliju. Ona je na ovom takmičenju preskočila 1,93 metra.

Ćerka nekadašnjeg šampiona u skoku uvis Dragutina Topića imala je slabiji rezultat od dve takmičarke. Najbolji rezultat dovoljan za zlato koje je osvojila, imala je Estonka Brus sa preskočenih 1,95, dok se srebrom okitila Holanđanka Verman sa 1,93, ali iz manjeg broja pokušaja. Zorana Rokavec je u finalu završila takmičenje na desetom mestu, sa preskočenih 1,75 metara.

Ovaj uspeh umnogome je veći kada se vidi kroz šta je prošla mlada atletičarka, pošto je bila otrovana hranom organizatora, ali je izašla i pokazala da je najbolja kada je najbitnije.

Nakon nastupa, oglasio se i Dragutin Topić, legendarni sportista, a sada trener ćerke.

– Mrzim patetiku i ono bronza zlatnog sjaja, ali ovaj put to stvarno i jeste tako. Posle jučerašnjih muka ovo je neverovatno. Jer si ti neverovatna, napisao je Topić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragutin Topic (@dragutintopic)

Upravo je on nešto ranije obelodanio da su skakačice bile otrovane.

– Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas… Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku, ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba, napisao je Topić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragutin Topic (@dragutintopic)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter