0
Evrobasket

Luka Doncic (L) and Goran Dragic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LOŠA VEST ZA SRBIJU I OSTALE RIVALE: NBA zvezda nastupa na Evrobasketu!

Objavljeno: 05.08.22 u 18:13

Aktuelni šampion Evrope u reprezentativnjoj košarci, Slovenija, imaće paklenu bekovsku liniju, jer uz neprikosnovenog i uvek spremnog Luku Dončića, dres te selecije na Evrobasketu nosiće i dugogodišnji NBA igrač, Goran Dragić.

Bilo je priče da je popularni Dragon završio reprezentativnu karijeru nakon osvajanja prvenstva pre pet godina, ali i ovog juna, nakon kvalifikacija za Svetsko prvenstvno, ali ipak prekaljeni plejmejker odlučio je da u još jednom pohodu pomogne Dončiću, Blažiču i ostalima da se dokopaju najsjanijeg odličja.

Dragić za reprezentaciju nastupa preko 15 godina, što je neverovatan podatak. Evrobasket je na programu od prvog dana septembra, a Slovenci su jedni od glavnih favorita za titulu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter