0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MAY 18: Kevin Pangos (C) of Zalgiris is challenged by Nikola Kalinic (L) and Marko Guduric (R) of Fenerbahce during the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Semifinal match between Fenerbahce Dogus Istanbul and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on May 18, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NIŠTA OD NAJVEĆEG POJAČANJA ZA PARTIZAN: Fantastični plejmejker završio u italijanskom gigantu – oni su otkupili njegov ugovor!

Objavljeno: 28.07.22 u 08:44

Potez vredan pažnje.

Jedan od najboljih organizatora igre u Evropi, kanadski plejmejker Kevin Pangos karijeru će nastaviti u Olimpiji iz Milana. Iako su mnogi domaći mediji navodili da je doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve u pregovorima sa Partizanom, očigledno je pala odluka da karijeru nastavi u Italiji.

Pangos je protekle godine želeo da se okuša u NBA ligi, ali tamo nije dobio zapaženu ulogu, pa je za Klivlend Kavalirse igrao povremeno. Već u februaru ove godine, prešao je u redove ruskog giganta, ali zbog poznate situacije, za njih nikada nije zaigrao.

Kada se saznalo da CSKA i ostali ruski klubovi neće nastupa u najjačim evropskim takmičenjima naredne godine, mnogi košarkaši tražili su angažmane i timove koji žele da ih otkupe. Tada je kružila priča da bi Partizan mogao da ga angažuje, ali je Pangos imao druge planove.

Pre CSKA i epizode u NBA ligi, Pangos je imao fantastičnu sezonu u Zenitu, gde je prosečno beležio 13.5 poena i 6.7 asistencija u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter