0
Fudbal

FOTO: Pixabay

Bet365 NASTAVLJA DOMINACIJU: Broj korisnika neprestano raste! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.22 u 12:17

Industrija igara na sreću definitivno ne bi bila ista bez Bet365online kladionice.

Od samog početka svoje prisutnosti, Bet365 ima prednost nad konkurencijom na svakom polju. Jedino što bismo mogli istaknuti kao negativno je zastareli Bonus Dobrodošlice u ponudi Bet365 online kladionice.

Možda je bio značajan ugođaj kad su počinjali davne 1999. godine, no u poređenju s današnjim ponudama konkurentskih online kladionica Welcome Bonus koji nudi Bet365 je među lošijima. Zato, nadoknađuju svojim igračima vernost na drugim poljima.

Bet365 proces registracije

Bez ovog koraka nećete moći pristupiti nijednom bonusu. Registrovati se na Bet365 je vrlo lako i neće vam oduzeti više od 10 minuta.

Kad otvorite polje za igranje, odnosno homepage, u gornjem levom uglu se nalazi dugme Bet365 Registracija. Bet365 platforma je dostupna na brojnim jezicima, uključujući i srpski. Nije na odmet naglasiti i da je njihova korisnička podrška dostupna na svim jezicima na koje je stranica prevedena.

Live chat 24/7 baš kao što nude i svojim igračima mogućnost igranja. Kad se odlučite registrovati, potrebno je upisati vaše lične podatke i potvrditi ih sve putem maila ili SMS poruke. Sledeći korak je prvi depozit ili polog..

Savetujemo da ne uplaćujete prvi polog kriptovalutama (iako postoji opcija) jer tim putem nećete moći ostvariti Bonus Dobrodošlice.

Polog možete napraviti na brojne načine. Među najpopularnijima su e-novčanici i prenos novca online, najviše zbog vremena čekanja isplate.

Uplate i isplate možete obavljati na identičan način, samo imajte na umu da ćete isplatu većeg iznosa možda morati potvrditi još jednom s bankom.

Banke inače ne preferiraju da se korisnički računi koriste za online klađenje, te znaju blokirati račun dok ne provere s korisnikom tačnost podataka.

 

FOTO: Pixabay

Neka igre započnu

Nakon registracije i uplate prvog depozita, možete krenuti s igranjem. Da podsetimo, za skupiti bonus, imate opciju upisati reč FIRST i bonus se nalazi na vašem računu za klađenje u samo nekoliko sekundi. Možete osvojiti 100% bonusa do maksimalnog iznosa od 25€. S obzirom da većina konkurentskih online kladionica nudi i do 200€ bonusa, znači da bonus u ponudi Bet365 i nije najbolji.

Osim toga, u Bet365 ponudi dobijete maksimalno 25€ iznosa u žetonima za igranje. To nije novac koji ćete moći posle prebaciti na svoj privatni račun.

Taj detalj svakako nije odlučujući, jer Bet365 i danas broji više od 6 miliona vernih igrača. Ono što ih svakako izdvaja je sportska ponuda za klađenje. I to od samog početka poslovanja.

Bet365 je 2004. godine svoje poslovanje preuredio na isključivo poslovanje online. Te godine su zatvorili dotadašnjih 59 fizičkih poslovnica u Velikoj Britaniji i krenuli s ostatkom svetana najjače.

Veliku popularnost ostvaruju činjenicom da svojim igračima nude sve sportske događaje na planeti, bez obzira na vremensku zonu i kontinent na kojem se sportski događaji odvijaju.

Bet365 je online kladionica poznata po odličnim ponudama za kriket, boćanje, utrke pasa i konja, curling i mnogih drugih manje poznatih sportova.

Aplikacija za mobilno klađenje u pokretu

Jedna od najboljih na tržištu, Bet365 mobilna aplikacija za Android i iOS pruža svojim korisnicima identični doživljaj.

Ono što je privlačno mnogim igračima je činjenica da sve događaje na koje se mogu kladiti, mogu i pratiti uživo putem aplikacije, gdje god se nalazili.

Činjenica je da tokom live klađenja imate dostupnu opciju Cash out je također odlučujuća kod mnogih korisnika igara na sreću. Tu Bet365 vodi i kako sad stvari stoje, nema naznake da nameravaju usporiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter