0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Radnicki Nis v Partizan Ivica Toncev Nis, 26.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Ivica Tončev dovodi 3 ozbiljna pojačanja u Niš!

Objavljeno: 23.07.22 u 19:44

Biće to moćan tim.

Prema saznanjima HotSporta, nakon odlaska Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, Ivica Tončev je spremio 3 nova pojačanja za niški Radnički. U pitanju su jedan domaći igrač i dva stranca, koji će dodatno ojačati ekipu sa juga Srbije i ona u nastavku sezone neće predstavljati lak zalogaj bilo kome.

Radnički je na Malti u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija remizirao sa Gzira junajtedom 2:2, što je otvorilo oči čelnicima niškog kluba. Mlađović je na 2 meča skrivio čak 3 penala, pa je skauting Radničkog uočio na kojim pozicijama treba da se pojačaju. Nakon njihovog predloga, Ivica Tončev je dogovorio 3 pojačanja.

Ekipa tim team ilustracija illustration
Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis
Attard, 21.07.2022
foto: Starsport.rs ©

U klub stižu po jedan bek, štoper i špic, a oni neće moći da igraju u revanšu protiv Gzira junajteda. Svi transferi trebalo bi da se reše u toku naredne nedelje i u slučaju da se Nišlije plasiraju u treće kolo kvalifikacija za LK, trener Sivić će moći da računa na novajlije.

Radnički bi u slučaju pobede nad Gzira junajtedom, u trećem kolu igrao protiv austrijskog Volfsbergera, a prvi susret bio bi na programu 4. avgusta u Klagenfurtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter