0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

MITROVIĆ I ZVANIČNO U ZVEZDI: Veliko pojačanje za crveno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.22 u 20:33

Pričalo se u nedeljama za nama da je Stefan Mitrović velika želja tima sa Marakane, a danas je i zvanično pojačao crveno-bele.

Mladi Kruševljanin je eksplodirao u sezoni za nama, a na startu ove je velikim delom obezbedio Zvezdi prednost od dva boda u odnosu na večitog rivala. Radnički iz Niša je u vikendu za nama remizirao sa Partizanom (3:3), a Mitrović je bio jedan od najboljih pojedinaca na meču.

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je u skladu sa ugovorom definisanom izlaznom klauzulom za igrača Stefana Mitrovića, ponudio i uplatio danas 500 hiljada evra uvećanih za pdv na račun Radničkog iz Niša. Na taj način Stefan Mitrović je od danas član FK Crvena zvezda i staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba našeg kluba Dejanu Stankoviću. – piše na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, koja je ovim putem ozvaničila dolazak jednog od najtalentovanijih domaćih fudbalera.

Stefan je rođen u Kruševcu, deo detinjstva proveo je u Kanadi i ima pasoš i te države. Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine, a za reprezentaciju Srbije igrao je u kategorijama do 20 i 21 godine. Crvena zvezda želi dobrodošlicu Mitroviću i veruje da će ostaviti značajan trag u našem klubu. – poželeli su crveno-beli dobrodošlicu svom novom igraču.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter