0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SVE PRŠTI, ŠANSE NA OBE STRANE, PARTIZAN BOLJI RIVAL: Radnički poveo, Natho izjednačio, ludnica na Čairu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.22 u 20:52

Sjajan meč na Čairu!

U okviru drugog kola Superlige Srbije, Radnički iz Niša je na svom terenu dočekao ekipu beogradskog Partizana. Samo što je počela utakmica, ‘Meraklije’ su ‘zaradile’ slobodan udarac na 30-ak metara od gola, odlično ga izveli, da bi sve to u pogodak pretvorio Mlađović udarcem glavom. Igrao se 2. minut kada je domaćin stigao do prednosti.

Veliku šansu za Partizan u 5. minutu propustio je mladi Petković, kada je sa svega nekoliko metara loše gađao glavom.

FOTO: Starsport

Igrao se 11. minut susreta kada je glavni sudija opravdano pokazao na belu tačku, jer je jedan fudbaler Radničkog nagazio Vujačića na ivici kaznenog prostora. Odgovornost je naravno preuzeo Natho, koji je po navici bez ikakvih problema realizovao penal. Tokom čitavog poluvremena bilo je dosta napeto, igrači su se u nekoliko navrata sukobljavali, ali je sve uspeo da održi na ivici glavni sudija.

Fantastičan duel tokom čitavog toka prvog poluvremena smo imali prilike da gledamo. Rikardo je propustio jednu vrlo izglednu priliku sredinom prvog dela susreta.

FOTO: Starsport

Poveo je Partizan nakon kornera u 39. minutu susreta, ali je sudija poništio gol zbog ofsajda. Nakon provere u VAR sobi, utvrđeno je da se Urošević zaista bio u nedozvoljenom položaju.

FOTO: Starsport

Svih 45 minuta biće upamćeno po izuzetno kvalitetnom fudbalu na obe strane terena!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter