3
Evroliga

(191120) -- KAUNAS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) -- Ioannis Papapetrou (2nd L) of Panathinaikos OPAP Athens competes during the Euroleague basketball regular season match between Lithuania's Zalgiris Kaunas and Greece's Panathinaikos OPAP Athens in Kaunas, Lithuania, Nov. 19, 2019. (Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua)

JOŠ JEDNA EVROLIGAŠKA DETONACIJA: Partizan doveo igrača iz Panatinaikosa – Radonjić ostaje bez bitnog šrafa ekipe!

Objavljeno: 15.07.22 u 17:18

Novo pojačanje za crno-bele.

Nastavljaju Željko Obradović i Zoran Savić da rade na pojačanjima za narednu sezonu, a kako stoje stvari, Joanis Papapetru će obući dres Partizana. Ranije tokom dana, mogućnost ovog transfera preneli su grčki mediji, koji su naveli da je Fenerbahče odustao od trke za košarkašem Panatinaikosa, dok je Partizan glavni kandidat da ga angažuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Ono što je u startu predstavljalo problem, prema rečima grčkih medija, jeste izlazna klauzula iz Panatinaikosa koja je iznosila 400.000 evra u slučaju da Papapetru odlazi u evroligaški tim. Ipak, kako saznaje TeleSport, zbog dugovanja koje grčki velikan ima prema doskorašnjem košarkašu, ugovor je sporazumno raskinut i on u Beograd stiže kao slobodan igrač – bez obeštećenja.

Papapetru je protkle sezone bio kapiten Panatinaikosa, a u Evroligi je rosečno postizao 12.1 poen, uz 3.1 skok. Sigurno je da će njegov odlazak iz kluba poremetiti planove Dejana Radonjića – novog trenera Panatinaikosa, koji će morati da traži novo rešenje na krilnoj poziciji. Tokom karijere, grčki reprezentativac je nosio i boje večitog rivala Olimpijakosa

Partizan je do sada doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma, Džejmsa Nanelija, dok se zvanična potvrda za Papapetrua očekuje uskoro.

0
0
3 Komentara
  1. DESET SE GODINA UPUMPAVA U ZVEZDU. A SAD JOJ POMAZU DA PARTIZAN NE BUDE BOLJI. OVO JE PLJACKA VEKA. STRASNO KOLIKO SE ONA FAVORIZUJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter