0
Evroliga

Foto: Starsport

VEČITI IGRAJU EVROLIGAŠKE MEČEVE U ARENI: Moraće da sarađuju – korekcija rasporeda je moguća!

Objavljeno: 14.07.22 u 23:50

Za crno-bele smo i ranije znali.

Čak i pre predstojeće sezone, znali smo da će Partizan sve svoje mečeve igrati u Areni, a danas je stigla verst koja će obradovati i navijače Zvezde. Naime, prema saznanjima Telegrafa, u najvećoj srpskoj dvorani će svoje evroligaške mečeve igrati i beogradski crveno-beli.

Najkvalitetnije evropsko takmičenje je na svom sajtu pored rasporeda mečeva objavilo i lokacije na kojima će se oni igrati. Međutim, gotovo je izvesno da večiti zbog mnogih drugih faktora neće uspeti da u potpunosti ostvare ovaj plan.

Naime, situacija da su i Partizan i Crvena zvezda domaćini u istom kolu, događa se čak u 10 rundi. Tada će, dva kluba, zajedno sa Evroligom moći da koriguju ovaj raspored, kako se utakmice ne bi poklapale.

Veći problem za Zvezdu predstavljaju i pojedini zakazani koncerti. Crveno-beli bi Panatinaikos trebali da ugoste 13. oktobra, dan pred koncert Il Diva. Uz to, aktuelni šampion Srbije bi u 10. kolu trebao da bude domaćin Makabiju, ali bi tada Andre Rieu trebao da održi svoj koncert.

Samim tim, pošto sve ekipe moraju da imaju na raspolaganju rezevrnu dvoranu, neki susret će se igrati i u hali Aleksandar Nikolić. Prvi derbi u Evroligi igra se 8. decembra, domaćin je Partizan, dok će Crvena zvezda biti domaćin 27. januara.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter