0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ANDRADE NAKON PRVENCA I POBEDE: ‘Gol dođe kao nagrada – Dobar tim i dobar kolektiv!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.22 u 20:52

Ako se po jutru dan poznaje, on će biti ozbiljno pojačanje!

Partizan je sa 3:0 savladao ekipu Spartaka iz Trnave, a pogodak u dresu novog kluba postigao je Patrik Andrade.

Patriče, ovde si samo nekoliko dana, rekao si, između ostalog, da ti treba vremena da vidiš kakve će zahteve postaviti trener. Koliko si zadovoljan današnjom utakmicom, s obzirom na to da si debitovao, a postigao si i gol?

FOTO: FK Partizan

– To je dobar početak, radili smo na ovome cele nedelje, ovo uvek kažem, ali onda kada tim igra dobro, gol dođe kao neka nagrada, kada ekipa igra dobro, onda i ja igram dobro i to je dobar put.

Da li je bilo teško igrati, s obzirom na to da ste igrali bez Rikarda i klasičnih štopera?

– Dobro je bilo, krenuli smo precizno, ali svako od nas zna da je teško kada imamo takvu neku situaciju sa povredama, onda dosta igrača nedostaje zbog toga kao što je i danas, ali sledeći put će biti možda još teže, jer ćemo igrati sa ekipom Fenerbahče, videćemo.

Videli smo da već uživaš u Partizanu sa ekipom, pevao si pesmu i počeo rečenicu sa – „Zdravo, ja sam Patriković!“. Ko te je naučio to?

– Da, igrao sam u Bugarskoj i znam takve stvari, volim da se šalim, to sam ja – volim da se šalim i uživam i mislim da je veoma važno.

Kakvo je tvoje sada mišljenje o timu, treneru, taktici, kako vidiš Partizan? Znam da si tu samo nekoliko dana, ali da li si već formirao neko mišljenje?

– Da, mislim da je ovo dobar tim, dobar kolektiv, ovo je dobar put da se dođe do uspeha, radimo naporno na tome da napravimo veliki uspeh!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter